viernes, 29 de julio de 2016

Divendres 29 de juliol


Hola famílies!!

Aquestes últimes hores de casal han superintenses!! Primer de tot, com cada divendres, hem fet la nostra gimcana: el joc de la corda, el mataconills, el mocador...



A més a més, mentre esmorzaven, ha vingut el roboman!!! Ens ha explicat que ja és al futur amb els seus amics científic Punset, el senyor de la NASA i el futurobot. Nosaltres, li hem regalat una foto de tots perquè mai ens oblidi!!

Després d'esmorzar, hem començat la nostra gran festa major! Ens hem posat ben macos amb les nostres samarretes (per cert, la pintura és tèxtil i la podeu rentar sense problemes!) i hem donat el tret de sortida amb els gegants!




El drac i l'àliga, els dimonis, el ball de bastons, les pandaretes, gitanes i fins i tot, moixiganga!














I, en acabar, ens hem refrescat amb un polo i ens hem divertit amb els nostres globus. 

Per acomiadar-nos, hem cantat "l'hora dels adeús" i ens hem fet una gran abraçada conjunta! Com ens trobarem a faltar dilluns...




I fins aquí, el casal del futur. Esperem retrobar-nos amb tots vosaltres l'any vinent! 

I ara, a gaudir de l'estiu!!

jueves, 28 de julio de 2016

Dijous 28 de juliol


Hola famílies!!
Avui hem anat d'excursió al parc de Can Robert, on hem esmorzat, fet alguns jocs i jugat amb els columpis.







En arribar, hem acabat les nostres samarretes per demà i hem fet un dibuix per la Maria i la Lucia, les filles de la cuinera que avui feien 10 anys. Elles, a canvi, ens han donat un chupa-chups.

miércoles, 27 de julio de 2016

Dimecres 27 de juliol

Hola famílies!!
Avui hem començat el dia amb un experiment del futur: hem transplantat una planta. Hem parlat sobre la importància de cuidar bé el mediambient i els beneficis que aquest ens aporta als humans. 





També, hem continuat pintant les samarretes de divendres. Ja les tenim pràcticament totes a punt.

Després del pati, hem fet un taller de cuina, aquest cop molt dolç... Piruletes de xocolata!



I, en comptes de fer jocs d'aigua, avui hem anat a jugar al gimnàs, on ens hem disfressat i jugat a alguns racons que les monitores ens havien preparat.







martes, 26 de julio de 2016

Dimarts 26 de juliol

Bona tarda famílies!!
Avui hem començat el dia amb l'aniversari del Joel! ja té 5 anys i ho hem celebrat amb una minifesta.



Després, hem pintat les nostres samarretes per la festa de divendres. Ahir vam votar entre uns quants models i el guanyador va ser... la samarreta dels cubanitos! Així que avui ens hem posat "manos a la obra"!



Alhora, hem estat fent una targeta per convidar el roboman a la nostra festa de divendres! Tenim masses ganes de tornar-lo a veure!!


Al final, hem seguit preparant coses per la festa: tubs per decorar l'escola. Mireu que xulos han quedat!

I, per la tarda, continuem treballant amb les samarretas. Ara, toca la de la cubanita. Ben aviat podreu veure el resultat.





lunes, 25 de julio de 2016

Dilluns 25 de juliol


Hola famílies!

Com hem començat la setmana? Nosaltres molt bé! Hem rebut, per fi, notícies del nostre robot. Ja és a l'espai i s'ha fet amic del senyor de la NASA i el científic que ens van visitar.. I sabeu què? El futurobot, el petit robot que cuidavem, ja és amb ells!!!



De bon matí, hem fet jocs per pujar-nos l'autoestima: el joc dels petons i el joc del fil, on cada infant ha dit allò que més li agrada d'un altre company/a. 





Per acabar, hem fet dibuixos lliures amb pintura i jocs d'aigua.

A la tarda, com cada dilluns, hem construit el nostre instrument musical. Avui hem fet una supermaraca!! A més, hem pintat un drac de festa major i hem jugat amb els nostres nous amics: el cabeçut del drac i de l'àliga.